Vänster spalt

TAPAHTUMAKALENTERI

Paina alla olevista linkeistä nähdäksesi lisätietoa tapahtumista. 

Kuhasalon retkipäivä 13.5.

Onnistunut tanskalainen voileipäilta Sulo&Smörre-ravintolassa 24.3.

Joensuun Pohjola-Norden 75-vuotisjuhlat: Sirpa Kähkösen vierailu Carelicumissa 19.11. klo 14:00

MENNEET TAPAHTUMAT

Tapahtuma-arkisto

 

JÄSENYYDEN ILOT, HYÖDYT JA HAITAT
 

Pohjoismailla on yhteinen arvopohja. Muun muassa ihmisten yhdenvertaisuus ja julkisen vallan vastuu ovat luoneet ilmapiirin, joka tuottaa uskoa tulevaisuuteen.​ Hienoja perinteitä, joita kannattaa vaalia, varsinkin nyt, kun maailmalla myrskyää.

Joensuun Pohjola-Norden ry on osaltaan mukana tässä työssä. Se järjestää ja tukee monenlaista toimintaa, muun muassa seuraavia: pohjoismainen kirjallisuusviikko, ystävyysmessut, Pohjolan pidot, Lucian päivä, pohjoismaiset vieraat ja vierailut.

Siinä joitakin tuottamistamme iloista ja hyödyistä. Tule mukaan ottamaan osaa niihin. Entä ne haitat? No, jos uskoo vanhaan hokemaan "tieto lisää tuskaa", niin siinä tapauksessa mukana toimimisesta on haittaa.

Me Joensuun Pohjola-Nordenin aktiivit kuitenkin ajattelemme, että maailman ymmärtäminen ja oman lähialueen syvällisempi tunteminen pikemminkin vapauttaa ja antaa hyvän elämän välineitä.

 

Vuonna 2021 yhdistyksemme täyttää 75 vuotta.

 ​

              

 Joensuun Pohjola-Norden

Höger spalt

Yhteystiedot
Kontaktuppgifter


Yhdistyksen sähköpostiosoite
joensuu@pohjola-norden.fi

Puheenjohtaja 

Sinikka Marila

Varapuheenjohtaja
Aila Ollikainen

Sihteeri
Mari Pesonen

Taloudenhoitaja
Riikka Kolehmainen

Muut hallituksen jäsenet:

Hilkka Korhonen

Mikko Honkanen 

Maarit Räsänen

Peter Sjölund 

Théo Silnicki Kettunen

Katja Laakkonen

Katarina Liljeqvist

 

Kuhasalon retkipäivää

Lauantaina 13.5. vietimme koko perheen ulkoiluiltapäivää Kuhasalossa kaupungin kupeessa. Sää oli keväisen kaunis ja lämmin, ja monet luontoretkeilijät löysivät meidän iloisen porukkamme. Tarjolla oli mm. nuotiomakkaraa, nokipannukahvia, Ahvenanmaan pannukakkua ja kookospalloja. Ohjelmassa oli lisäksi lintuvisa ja euron kirppis. Kiitos kaikille mukavasta ja virkistävästä iltapäivästä!

Onnistunut Smørreilta Sulo&Smörre-ravintolassa

Smørreilta Sulo&Smörre-ravintolassa vietettiin Joensuu Pohjola-Nordenin onnistunutta Smørreiltaa, jossa yhteensä 32 osallistujaa pääsi nauttimaan maukkaista Smørrebrødeista, mahtavasta seurasta ja viihtyisistä musiikkiesityksistä. Ilta oli kaiken kaikkiaan antoisa, eikä ravintola Sulo pettänyt taaskaan. 

Tulevat Kuukauden pohjoismainen -elokuvat

ti 21.2. klo 16.30 Triangle Of Sadness ti 14.3. klo 16.30 The Great Silence / Den store stilhed ti 18.4. klo 16.30 Godland ti 9.5. klo 16.30 Polta nämä kirjeet / Bränn alla mina brev