Vänster spalt

TAPAHTUMAKALENTERI

Paina alla olevista linkeistä nähdäksesi lisätietoa tapahtumista. 

Pohjolan Pidot ravintola USVAssa torstaina 21.3. klo 18

Norja-ilta Muutoksen sillan tiloissa 12.3. klo 18

Muikku-salissa ruotsinsuomalainen kirjailija Tiina Laitila-Kälvemark 13.11.

Tunnelmia tanskalaisvoileipäillasta

MENNEET TAPAHTUMAT

Tapahtuma-arkisto

 

JÄSENYYDEN ILOT, HYÖDYT JA HAITAT
 

Pohjoismailla on yhteinen arvopohja. Muun muassa ihmisten yhdenvertaisuus ja julkisen vallan vastuu ovat luoneet ilmapiirin, joka tuottaa uskoa tulevaisuuteen.​ Hienoja perinteitä, joita kannattaa vaalia, varsinkin nyt, kun maailmalla myrskyää.

Joensuun Pohjola-Norden ry on osaltaan mukana tässä työssä. Se järjestää ja tukee monenlaista toimintaa, muun muassa seuraavia: pohjoismainen kirjallisuusviikko, ystävyysmessut, Pohjolan pidot, Lucian päivä, pohjoismaiset vieraat ja vierailut.

Siinä joitakin tuottamistamme iloista ja hyödyistä. Tule mukaan ottamaan osaa niihin. Entä ne haitat? No, jos uskoo vanhaan hokemaan "tieto lisää tuskaa", niin siinä tapauksessa mukana toimimisesta on haittaa.

Me Joensuun Pohjola-Nordenin aktiivit kuitenkin ajattelemme, että maailman ymmärtäminen ja oman lähialueen syvällisempi tunteminen pikemminkin vapauttaa ja antaa hyvän elämän välineitä.

 

Vuonna 2021 yhdistyksemme täytti 75 vuotta.

 

päivitetty: 3.3.2024

 ​

              

 Joensuun Pohjola-Norden  

Höger spalt

Yhteystiedot
Kontaktuppgifter


Yhdistyksen sähköpostiosoite
joensuu@pohjola-norden.fi

Puheenjohtaja 

Sinikka Marila

Varapuheenjohtaja
Aila Ollikainen

Sihteeri
Mari Pesonen

Taloudenhoitaja
Riikka Kolehmainen

Muut hallituksen jäsenet:

Hilkka Korhonen

Mikko Honkanen 

Maarit Räsänen

Peter Sjölund 

Théo Silnicki Kettunen

Katja Laakkonen

 

 

Suomalaisena Oslossa

Tulossa kiinnostava Norja-ilta tiistaina 12.3.24 klo 18, jolloin Suomi-Seura Oslo kertoo Norjan kuulumisia Zoomin välityksellä. Kokoonnumme Muutoksen sillan tiloissa (Kirkkokatu 12, Joensuu), mutta tapahtumaan voi osallistua myös etänä (Zoom -linkki alla). Tapahtuman järjestää Pohjola-Norden Joensuu. Vapaa pääsy.

Pohjolan Pidot tulevat taas

Lämpimästi tervetuloa, jäsenemme ja ystävämme, juhlimaan 100-vuotiasta liittoamme ja Pohjolan päivää sekä nauttimaan pohjoismaisia herkkuja Ravintola USVAan, Kauppakatu 44, torstaina 21.3. klo 18 alkaen. Ohjelmassa on seurustelun lomassa pientä arvontaa, musiikkia sekä professori Kimmo Katajalan esitys pohjoismaisesta historiantutkimuksesta. Käteistä mukaan! Illallisen hinta on 42 € / jäsenet 37 €. Illan menu liitteenä. Yhdistys tarjoaa alkumaljan. Ilmoittautuminen viim. la 9.3. yhdistyksen sähköpostiin : joensuu@pohjola-norden.fi ja maksu tilillemme FI27 8000 1500 5171 40.

Katsaus vuoteen 2023

Vuosi 2023 oli yhdistyksellemme antoisa ja tapahtumia järjestettiin onnistuneesti suuremmassa ja pienemmässä mittakaavassa. Kurkista toimintakertomustamme ja muistele vuotta 2023 kanssamme.